Mainos

lauantai 6. joulukuuta 2014

Miksei kukaan välitä Bond-tyttöjen loppu-urasta?

James Bond -elokuvissa käytetyt Bond-tytöt, joiden ainoa tehtävä oli kerätä paljaalla pinnalla irstaita vanhoja miehiä elokuvateattereihin, olivat omana aikanaan maailman tunnetuimpia seksisymboleita. Vaikka Bond-tyttöjä käytetään yhä uusien James Bond -elokuvien markkinoimisessa yksinäisille pervoille, eivät nämä Hollywoodin patriarkaatin uhreiksi joutuneet naiset ole enää samalla tavalla keskeisiä kuin aiemmin.



Nyt amerikkalainen Business Insider kaivaa kuitenkin veitsellä vanhoja haavoja auki ja on julkaissut "uutisen" siitä, miten entiset Bond-tytöt tekevät nykyään. Tämä on tietysti hieman harhaanjohtavasti sanottu, sillä todellisuudessa uutisessa vain näytetään koko ruudun korkuisia kuvia tyttöjen ulkonäöstä ja kerrotaan tyttöjen myöhemmistä saavutuksista vain reilulla puolellatoista rivillä. Ketä oikeasti kiinnostaa, miltä joku 50 vuotta sitten yhdessä elokuvassa puolialasti kehnon roolin suorittanut nainen näyttää nykyään? Oikeasti ihmiset tahtovat saada tietää, mitä saavutuksia nämä naiset ovat myöhemmällä urallaan saavuttaneet.

Ei tällaista pinnallista "uutisointia" pitäisi harrastaa enää tällä vuosituhannella.

4 kommenttia:

  1. En ymmärrä avautumistasi.Näetkö oikeasti jonkun massiivisen ongelman yhdessä lehtijutussa jossa käsitellään menestyelokuvien naisnäytelijöiden myöhempiä vaiheita?

    Muutenkin tuon miesten yleistävä nimittely on ihan naurettavaa. Yhtä lailla voidaan todeta että Daniel Craig on uusissa Bondeissa enemän ilman paitaa kuin vanhemmissa oltiin, jotta sillä voitaisiin houkutella teattereihin sinunkaltaisiasi munankipeitä ja katkeria ämmiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huutonaurua kommentillesi! Olet hieno ihminen. (olisin sanonut "mies", mutta tämä olisi saattanut raivostuttaa tätä "katkeraa ämmää")

      Poista
  2. because nobody cares :D who gives a sh.t

    bond -tytöt on vain statisteja ilman oikeita näyttelijänlahjoja, siksi ne laitetaankin aina vähäpukeisiksi, niinkuin oikeaoppisesti kuuluukin.

    VastaaPoista
  3. oon pannu yhtä bond -tyttöä. kateellinen?

    VastaaPoista