Mainos

lauantai 13. joulukuuta 2014

Tutkimus: Miehet ovat idiootteja

Tiedelehti British Medical Journal on julkaissut "sukupuolieroja idioottimaisessa käyttäytymisessä" käsittelevän tutkimuksen, jonka tulos tuskin yllättää ketään. Tutkimuksessa tutkittiin, kuinka Darwinin palkinnot ovat jakautuneet kummallekin sukupuolelle. Darwinin palkinto on vuodesta 1995 jaettu palkinto henkilöille, jotka ovat tappaneet tai kastroineet itsensä todella typerällä tavalla. Tiedehenkilöiden mukaan 88,7 % kaikista Darwinin palkinnon voittaneista henkilöistä on ollut miehiä.

Vaikka tiede on todistanut miehet naisia tyhmemmäksi myös useissa muissa tutkimuksissa, niin tästä huolimatta naiset eivät saa EU:n tuomioistuimen päätöksen takia enää esimerkiksi alennusta vakuutusmaksuissa sukupuoltensa takia. Miten voi olla mahdollista, että vähemmän onnettomuuksia aiheuttava sukupuoli joutuu maksamaan idioottien toilailujen takia korotettuja vakuutusmaksuja? Euroopan unionin tuomioistuin, jonka jäsenistä valtaosa on muuten yllätys yllätys miehiä, on tehnyt tämän päätöksen vedoten tasa-arvodirektiiviin. Joillakin on aika erikoinen käsitys "tasa-arvosta".

7 kommenttia:

  1. Totta kai miehet tekevät enemmän typeryyksiä kuin naiset. Tämä perustuu biologiaan - miehet ovat taipuvaisempia ottamaan riskejä, koska jo satojen tuhansien vuosien ajan miesten tehtävänä on ollut mm. metsästäminen, sekä naisten ja lasten suojeleminen. Nämä ovat tehtäviä, joissa on otettava riskejä.

    Suurin osa maailmahistorian suurimmista tunareista ja hirviöistä on miehiä, mutta kannattaa muistaa, että myös suurin osa maailmanhistorian suurimmista sankareista, keksijöistä ja uudistajista on miehiä. Nykyäänkin miehet ovat toki keskimäärin naisia useammin johtavissa asemissa ja korkeammalle menestyneitä, mutta niin miehet myös syrjäytyvät, ja tekevät itsemurhia moninkertaisesti niin usein naiset.

    Olisi muuten kiva jos vastailisit näihin kommentteihin!

    VastaaPoista
  2. Kuten edellinen tuossa jo sanoikin, suurin osa johtajista ja merkittävien keksintöjen keksijöistä on miehiä. Tämä johtuu siitä että naiset ovat idiootteja. Tämä näkyy ihan arjessakin, kun seuraa naisten epäloogista ja hormonien sotkemien tunteiden ohjaamaa toimintaa.

    Naiset toki syyttävät huonommasta asemastaan työelämässään sovinismia, mutta tilastollisestikin on nähtävissä että naiset kouluttautuvat matalalammin ja hakeutuvat matalapalkkaisempiin töihin, joissa on pienempi vastuu. Naisia ei myöskään näy fyysisesti raskailla aloilla, kuten rakennusalalla, tai myyntitöissä, jotka koetaan ikäviksi mutta ovat hyvin palkattuja. Jälkimmäinen toimii hyvänä esimerkkinä siitä kuinka tunteet ohjaavat toimintaa ja reaktiona siihen on ruikutus.

    VastaaPoista
  3. Naiset tuppaavat olemaan siellä gaussin käytän keskellä ja miehistä löytyy enemmän ääripäitä, eli idiootteja ja neroja. Kummat sitten ovat keskimäärin älykkäämpiä, siihen en ota kantaa.

    VastaaPoista
  4. Sulla on nyt väärä korrelaatio kaikkien onnettomuuksien (ei referoitua dataa kirjoituksessa) ja fataalien/kastroivien onnettomuuksien välillä (on referoitua dataa). Luonnollisesti vakuutusyhtiöthän käyttävät yleisvakuutuksissa kaikkien onnettomuuksien dataa. Ehkä voisi olla jonkinnäköinen alennus henkivakuutuksiin, mutta toistaalta, se menisi eugeniikan puolelle.

    VastaaPoista
  5. Vedät tilastosta virhepäätelmän. Todellisuudessa miesten älykkysjakauma on hajautuneempi kuin naisten eli miehissä on enemmän sekä neroja että idiootteja. Naiset painottuvat vahvemmin keskiverroiksi.

    VastaaPoista
  6. Sitten kun julkaistaan tarkka ajettuihin kilometreihin pohjautuva laaja tutkimus niin voisin jotenkin hyväksyä. Kuitenkin meidän perheessä minä ajan alle parisataa kilometriä vuodessa kun taas mieheni ajaa kymmeniä tuhansia vuodessa, pikkaisen typerää verrata tälläisiä lukuja keskenään. Ja noista älykkyystesteista sen verran, että mitä jos tekisit itse sellaisen ja julkaisisit tuloksesi tänne, aika typerää tuollainen "kuulun johonkin isoon ryhmään" ja ratsastat niiden keskiarvoilla. Älykkyyden mittaaminen muutenkin haastavaa ja lähes mahdotonta, tämänkin tietäisit etkä leijuisi noilla jutuilla jos oikeasti olisit älykäs. Matemaattista sekä päättelykykyä voidaan mitata suhteellisen tarkasti, mutta entäs psykologiset ja sosiaaliset taidot? Nekin kun ovat taitoja ja vaativat älykkyyttä. Harvemmin voi olla suurnero monessa asiassa.

    VastaaPoista
  7. Ei tietenkään naisten pidä saada alennukia minkään sukupuolen perusteella. Ei se ole tasa-arvoa, vaan se on miesten alistamista.

    Toinen virhe tulee tilastoihin perustuvien tutkimustulosten tulkinnasta. Täytyy muistaa, että tilastotutkimuksista ei koskaan pidä vetää liian suoria johtopäätöksiä yksilän kohdalla, vaan yksilölle asia voi olla täyin päinvastainen.

    Ihmiset ovat yksilöitä. Jos jollakin perusteella täytyisi saada alennusta vaikka vakuutusmaksussa, se täytyisi olla vaikka kuten autoilussa onkin jo bonusjärjestelmän muodossa, juuri kyseisen YKSILÖN aiheuttamien onnettomuuksien määrä vaikuttaa juuri hänen vakuutusmaksun suuruuteen, täysin riippumatta siitä, mitä on jalkojen välissä.

    Riskien ottamien ei toki ole vain huono asia, vaan se on usein välttämätön asia tiettyjen asioiden ja esimerkiksi oman tai yhteisön elintason edistämiseksi.

    VastaaPoista